Menu

CO2

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


4Infra is van mening dat je als bedrijf verantwoordelijkheid en betrokkenheid moet tonen op maatschappelijk gebied. Een belangrijk onderdeel van maatschappelijke verantwoord ondernemen is het rekening houden met de omgeving en het milieu. 4Infra heeft als doel gesteld om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Hierbij proberen we zelf zo schoon mogelijk te werken, maar het echte verschil willen wij maken door initiatieven op operationeel en strategische niveau te ontwikkelen waarmee we met en tijdens onze projecten CO2 kunnen besparen. Op 15 april 2011 zijn we voor onze inzet beloond en hebben we met niveau 5 het hoogste niveau van de CO2-prestatieladder behaald. Verder zetten wij als bedrijf ons in op sociaal maatschappelijk gebied door diverse goede doelen te ondersteunen.

CO2-Prestatieladder


4Infra heeft een ambitieus beleid op milieugebied, waarbij we proberen de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te reduceren. Hierdoor heeft 4Infra heeft op 15 april 2011 niveau 5 van de CO2-prestatieladder behaald. Dit heeft 4Infra bereikt door diverse CO2 reducerende maatregelen in eigen bedrijf maar ook in de projecten door te voeren. Meer informatie over de CO2-prestatieladder is te vinden op de website van ProRail en op de website van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO).

Documenten

2021

2020

2019

2018

2017

2016

Duurzame initiatievenSinds 2008 verricht 4Infra advies- en engineeringsdiensten voor diverse CO2 besparende maatregelen en initiatieven. Hieronder wordt een selectie van de initiatieven weergegeven:

Informatieblad 'Overdrachtsdossier'
co2 logo 4Infra is initiatiefnemer van het CO2-overdrachtsdossier

Suntracker
suntracker Advisering rondom zonnepanelen

Informatieblad 'Duurzaam transport'
Samen met ProRail en Strukton heeft 4Infra Initiatief genomen tot duurzame afvoer van ballast

Post 4Infra
co2 neutraal De post van 4Infra wordt sinds januari 2012 CO2neutraal verstuurd met Post NL.

Reactie

Stuur in
   
  Social Media
  4infra_facebook 4infra_linkedin
  Copyright © 4infra_voet_logo

  Preferred partner of
  4infra_voet_prorail

   

  eBlog login

  Uitleg