Menu

Nieuws

Nieuws


Contract Gebiedsgericht werken Gebied Noord getekend
Woensdag 22 juni heeft 4Infra de handtekening mogen zetten onder het contract voor Gebiedsgericht werken Gebied Noord. Dit alles vond plaats op de RailTech in Utrecht, waar ook de contracten van de andere partijen geketend werden. Wij zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!
prorail-13 klein
Foto door Roy Vermeij Fotografie

Welkom in Groningen!
4Infra B.V. is nu ook te vinden in de stad Groningen, aan de Ubbo Emmiussingel 19 heeft ons kantoor vier werkplekken en een vergaderruimte. Deze locatie is ideaal voor onze collega’s uit het noorden en ligt op zes minuten lopen vanaf station Groningen. Hiermee is het kantoor uitstekend per trein bereikbaar!
20220406_130920

Baanverbetering Amsterdam
In en rond Amsterdam kampt ProRail met veel holen in de taluds en onder het spoor, waardoor de stabiliteit van het spoor in gevaar komt. Voor de veiligheid van het spoorwegennet is het noodzakelijk deze taluds te versterken en te verbeteren.
4Infra heeft daarom in opdracht van ProRail een contract geschreven en ondersteunt ProRail nu als uitvoerderbegeleider tijdens de realisatie.
4213842138 (2)42138 (3)42138 (5)

Geluidsscherm Kreekrijk
Door Ontwikkelingscombinatie Kreekrijk wordt de nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft gerealiseerd ten zuidwesten van de spoorlijn Alkmaar – Amsterdam. Hiervoor worden er geluidswerende maatregelen gerealiseerd door ProRail in opdracht van OCK. Het project Geluidschermen Kreekrijk Zaanstad omvat de aanleg van een geluidscherm, een schouwpad en een nieuwe kabelkoker tussen de overweg Busch en Dam en station Assendelft, aan de zuidzijde van het spoor. 4Infra verzorgt in opdracht van ProRail de uitvoeringsbegeleiding gedurende de realisatiefase van ‘De muur van Assendelft ’.
4207342073 (2)42073 (4)

Reactie

Stuur in
   
  Social Media
  4infra_facebook 4infra_linkedin
  Copyright © 4infra_voet_logo

  Preferred partner of
  4infra_voet_prorail

   

  eBlog login

  Uitleg